KSIĄŻKA
Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania - Agnieszka Bednarska [KSIĄŻKA]
Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni
Kategoria | Dania główne |
Autor | Agnieszka Bednarska |
Ilość stron | 272 |
Okładka | miękka |
Opis |
Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania! Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń? Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni! Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej? |
EAN | 9788383171067 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2023-02-01 |
ISBN | 978-83-8317-106-7 |
Autor | Agnieszka Bednarska |
Rok wydania | 2023 |
Ilość stron | 272 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Długość (razem z opakowaniem) | 210 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 162 |