KSIĄŻKA
Chemia w pożywieniu - Hans-Ulrich Grimm [KSIĄŻKA]
4399
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Medycyna ogólna |
Autor | Hans-Ulrich Grimm |
Ilość stron | 352 |
Okładka | miękka |
Opis | Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności. |
EAN | 9788382721034 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 9788382721034 |
Autor | Hans-Ulrich Grimm |
Rok wydania | 2022 |
Język | polski |
Ilość stron | 352 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 14.0x20.0cm |
Hans-Ulrich Grimm
Medycyna ogólna
Książki