KSIĄŻKA
Chemia w pożywieniu - Hans-Ulrich Grimm [KSIĄŻKA]

4399

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria Medycyna ogólna
Autor Hans-Ulrich Grimm
Ilość stron 352
Okładka miękka
Opis Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.
EAN 9788382721034
Dział KSIĄŻKA
ISBN 9788382721034
Autor Hans-Ulrich Grimm
Rok wydania 2022
Język polski
Ilość stron 352
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 14.0x20.0cm