KSIĄŻKA
Chorwacja. Zielony Przewodnik. Wydanie 3 [KSIĄŻKA]
4657
Wysyłamy w 24h
Darmowa wysyłka
Od 99.99 zł (Poczta Polska)
Od 150 zł (Paczkomat®)
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1699
Zamów w ciągu 17 godzin 1 minuty,
a otrzymasz produkt już w poniedziałek!
| Kategoria | Cały świat |
| Seria | Zielony Przewodnik Michelin, Michelin |
| Autor | praca zbiorowa |
| Ilość stron | 448 |
| Okładka | miękka |
| Opis |
O tym, ze ten kraj to wymarzone miejsce na wakacje, Europejczyków juz nie trzeba przekonywać - zbyt wielu z nich zaznało kojącego wpływu morskich fal, rozbudzających wyobraźnie krajobrazów, przywodzących na myśl śródziemnomorski raj ogrodów palmowych, gajów oliwnych i winnic. Na tym nie kończą sie zalety Chorwacji - to wręcz idealne miejsce dla wszystkich poszukiwaczy żeglarskich przygód, windsurferów, nurków, rowerzystów i wędrowców. |
| EAN | 9788324649242 |
| Dział | KSIĄŻKA |
| ISBN | 978-83-246-4924-2 |
| Seria | Zielony Przewodnik Michelin, Michelin |
| Autor | praca zbiorowa |
| Rok wydania | 2012 |
| Wydawca | Bezdroża |
| Ilość stron | 448 |
| Okładka | miękka |
| Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
| Wymiary | 115x240 |
| Wysokość (razem z opakowaniem) | 20 |
| Długość (razem z opakowaniem) | 220 |
| Szerokość (razem z opakowaniem) | 118 |
Bezpieczeństwo produktów
| Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024 | |
| Producent | Helion SA (Brand Owner) ul. Kościuszki 1c, 44-100 Gliwice, Polska |
| Ostrzeżenia | Lista ostrzeżeń dotyczących bezpieczeństwa książek oparta o wymagania Rozporządzenia (UE) 2023/988 w sprawie ogólnego bezpieczeństwa produktów (GPSR): 1. Ryzyko skaleczeń: a) Sprawdź książkę pod kątem ostrych krawędzi lub zszywek, które mogą spowodować skaleczenia. b) Uważaj na okładki z twardego papieru, które mogą mieć ostre rogi. 2. Zagrożenie pożarowe: a) Przechowuj książki z dala od źródeł ciepła i ognia. b) Unikaj przechowywania książek w miejscach narażonych na bezpośrednie działanie promieni słonecznych, aby zapobiec zapłonowi. 3. Zagrożenie dla zdrowia: a) Długotrwałe czytanie może prowadzić do zmęczenia wzroku, bólów głowy i problemów z koncentracją. b) Zapewnij odpowiednie oświetlenie podczas czytania, aby zmniejszyć zmęczenie wzroku. c) Regularnie rób przerwy podczas czytania, aby odpocząć oczom i rozluźnić mięśnie. 4. Zagrożenie dla zdrowia psychicznego: a) Książki z niektórych kategorii mogą zawierać treści kontrowersyjne lub niezgodne z Twoimi przekonaniami. Przed przeczytaniem, zapoznaj się z opiniami innych czytelników. b) Intensywne wchodzenie w świat fantasy, science fiction czy horroru może prowadzić do oderwania od rzeczywistości i problemów z rozróżnieniem fikcji od realnego świata. c) Zawartość niektórych książek (przemoc, okrucieństwo, sceny drastyczne) może negatywnie wpływać na zdrowie emocjonalne, powodować stres, niepokój, a nawet depresję. 5. Zagrożenie dla dzieci: a) Małe dzieci mogą wkładać książki do ust, co może prowadzić do zadławienia lub połknięcia małych elementów. b) Nadzoruj dzieci podczas czytania książek i upewnij się, że nie wkładają ich do ust. c) Treści zawarte w książkach mogą być nieodpowiednie dla dzieci i młodzieży ze względu na swoją tematykę (przemoc, erotyka, itp.). Zawsze sprawdzaj oznaczenia wiekowe i dostosuj lekturę do wieku i dojrzałości dziecka. 6. Utrzymanie książek w dobrym stanie: a) Przechowuj książki w suchym i czystym miejscu, aby zapobiec rozwojowi pleśni i uszkodzeniom spowodowanym przez wilgoć. b) Unikaj przechowywania książek w miejscach narażonych na ekstremalne temperatury i wilgotność. c) Regularnie czyść książki z kurzu i brudu, aby zachować ich wygląd i trwałość. 7. Źródła informacji: a) Sprawdzaj wiarygodność informacji zawartych w książce, szczególnie jeśli wykorzystujesz je do celów edukacyjnych lub zawodowych. b) Zwróć uwagę na datę publikacji, ponieważ wiedza w niektórych dziedzinach szybko się dezaktualizuje. c) Podczas korzystania z linków lub zasobów internetowych podanych w książce zachowaj ostrożność i stosuj zasady bezpieczeństwa w sieci. 8. Prawa autorskie: a) Przestrzegaj praw autorskich treści udostępnionych w książce. |