KSIĄŻKA
Ciasta i desery. Gotowanie krok po kroku - Marianne Magnier-Moreno [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
| Kategoria | Ciasta, desery |
| Autor | Marianne Magnier-Moreno |
| Ilość stron | 192 |
| Okładka | miękka |
| Opis | Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Ta książka dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowania wypieków i deserów nauczy cię robić smakowite kremy i musy oraz przygotowywać tarty i tartaletki, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, dobre na przegryzkę ptysie, eklerki i makaroniki, a także klasyczne ciasta i niezwykłe pyszności o niepowtarzalnym smaku. Zawarte w książce porady autorki i podpowiedzi mistrzów cukiernictwa sprawią, że magia zawita również do twojej kuchni. |
| EAN | 9788381513869 |
| Dział | KSIĄŻKA |
| Data premiery | 2020-07-17 |
| ISBN | 9788381513869 |
| Autor | Marianne Magnier-Moreno |
| Rok wydania | 2020 |
| Ilość stron | 192 |
| Okładka | miękka |
| Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
| Wymiary | 163 x 231 x |
| Wysokość (razem z opakowaniem) | 10 |
| Długość (razem z opakowaniem) | 230 |
| Szerokość (razem z opakowaniem) | 160 |
Bezpieczeństwo produktów
| Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024 | |
| Producent | Wydawnictwo RM sp. z o.o. ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa, Polska [email protected], 22 870 60 46 |