KSIĄŻKA
Ciasta Zawsze Udane Biszkoptowe Drożdżowe Kruche [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
| Kategoria | Ciasta, desery |
| Autor | praca zbiorowa |
| Ilość stron | 384 |
| Okładka | twarda |
| Opis | Często strach przed nieudanym wypiekiem powstrzymuje nas od zabrania się do pieczenia. Gotowanie często wydaje się łatwiejsze niż pieczenie. Postanowiliśmy więc przybliżyć Państwu temat pieczenia i przygotowaliśmy książkę z przepisami na ciasta, które naszym zdaniem, zawsze się udają, jeśli tylko trzymamy się - przynajmniej na początku - przepisu. Dzięki obszernemu wstępowi dotyczącemu pieczenia i przygotowania ciast drożdżowych, kruchych, biszkoptów oraz ciasteczek dowiecie się Państwo, jakie produkty są najlepsze, ile czasu należy piec różne ciasta, które ciasta wstawiamy do nagrzanego piekarnik, a także jak przygotować poszczególne rodzaje ciast. Dodaliśmy także rozdział z przepisami na ciasta bez pieczenia, ponieważ nie tylko zawsze się udają, ale szybko się je przygotowuje i nie trzeba piec. |
| EAN | 9788379610754 |
| Dział | KSIĄŻKA |
| Data premiery | 2014-11-13 |
| ISBN | 978-83-7961-075-4 |
| Autor | praca zbiorowa |
| Rok wydania | 2014 |
| Wydawca | Prószyński i S-ka |
| Ilość stron | 384 |
| Okładka | twarda |
| Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
| Wymiary | 17.0 x 24.1 cm |
| Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
| Długość (razem z opakowaniem) | 250 |
| Wysokość (razem z opakowaniem) | 25 |
Bezpieczeństwo produktów
| Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024 | |
| Producent | Prószyński Media Sp. z o.o. Rzymowskiego 28, 02-697 Warszawa, Polska [email protected] |