KSIĄŻKA
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Ilość stron 236
Okładka miękka
Opis Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środkówspożywczych. Poznanie podstawowych metod analizy oraz ich zastosowanie w późniejszej pracy zawodowej jest niezbędną umiejętnością absolwenta kierunku chemicznego o specjalności żywność lub technologia żywności. Cenne informacje znajdą tu także pracownicy laboratoriów przemysłu spożywczego lub placówek zajmujących się kontrolą jakości żywności.
EAN 9788323133100
Dział KSIĄŻKA
ISBN 9788323133100
Rok wydania 2015
Język polski
Ilość stron 236
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 16.0x22.0cm