KSIĄŻKA
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
| Kategoria | Pozostałe |
| Ilość stron | 236 |
| Okładka | miękka |
| Opis | Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środkówspożywczych. Poznanie podstawowych metod analizy oraz ich zastosowanie w późniejszej pracy zawodowej jest niezbędną umiejętnością absolwenta kierunku chemicznego o specjalności żywność lub technologia żywności. Cenne informacje znajdą tu także pracownicy laboratoriów przemysłu spożywczego lub placówek zajmujących się kontrolą jakości żywności. |
| EAN | 9788323133100 |
| Dział | KSIĄŻKA |
| ISBN | 9788323133100 |
| Rok wydania | 2015 |
| Język | polski |
| Ilość stron | 236 |
| Okładka | miękka |
| Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
| Wymiary | 16.0x22.0cm |
Bezpieczeństwo produktów
| Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024 |