Darmowa wysyłka!

    Od 99.99 zł (Poczta Polska)

    Od 250 zł (Paczkomat®)

    KSIĄŻKA
    Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności [KSIĄŻKA]

    Artykuł niedostępny

    Powiadom gdy będzie dostępny

    Kategoria Pozostałe
    Ilość stron 236
    Okładka miękka
    Opis Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środkówspożywczych. Poznanie podstawowych metod analizy oraz ich zastosowanie w późniejszej pracy zawodowej jest niezbędną umiejętnością absolwenta kierunku chemicznego o specjalności żywność lub technologia żywności. Cenne informacje znajdą tu także pracownicy laboratoriów przemysłu spożywczego lub placówek zajmujących się kontrolą jakości żywności.
    EAN 9788323133100
    Dział KSIĄŻKA
    ISBN 9788323133100
    Rok wydania 2015
    Język polski
    Ilość stron 236
    Okładka miękka
    Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
    Wymiary 16.0x22.0cm
    Bezpieczeństwo produktów
    Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024