KSIĄŻKA
Destylaty Alkoholowe Z Owoców - Klaus Hagmann,Birgit Essich [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Napoje, drinki |
Autor | Klaus Hagmann, Birgit Essich |
Ilość stron | 120 |
Okładka | twarda |
Opis | Kto choć raz miał do czynienia z przygotowaniem surowca, destylacją i smakowaniem destylatów z owoców, ten chętnie będzie do tego wracał. Książka ta przedstawia proces wytwarzania destylatów alkoholowych z owoców oraz najważniejsze informacje na temat przydatnych gatunków owoców, sposobu ich uprawy oraz niezbędną wiedzę z zakresu fizyki, chemii i mikrobiologii. Zawarte tu wiadomości ułatwią start początkującym, a doświadczonym gorzelnikom dostarczą materiału do porównań własnych tajemnych sposobów produkcji z cudzymi sekretami wytwarzania dobrych destylatów owocowych. Autorzy mają za sobą wiele lat praktyki, nauczania, prowadzenia seminariów i degustacji. Profesjonaliści radzą praktykom Przejrzyście i bardzo przystępnie Liczne zdjęcia wzbogacają tekst. |
EAN | 9788377632673 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2014-02-21 |
ISBN | 978-83-7763-267-3 |
Autor | Klaus Hagmann, Birgit Essich |
Rok wydania | 2014 |
Wydanie | 1 |
Wydawca | Multico |
Ilość stron | 120 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 14 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 155 |
Długość (razem z opakowaniem) | 215 |
Napoje, drinki
Książki