KSIĄŻKA
Dobra kuchnia. Dieta bez soli [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Potrawy dietetyczne |
Powiązania | Utrzymaj formę - ZDROWIE, FITNESS, DIETY |
Ilość stron | 48 |
Okładka | miękka |
Opis | Obecnie coraz częściej można usłyszeć o szkodliwym wpływie soli na funkcjonowanie organizmu. Zdrowy rozsądek podpowiada ograniczenie spożycia tej powszechnej w kuchni przyprawy, jednak przestawienie się na niesolone potrawy wcale nie jest rzeczą prostą. Jak sobie z tym poradzić? Zamiast soli z powodzeniem można stosować zioła i inne przyprawy. Nie tylko podniosą smak potraw, ale także sprawią, że będą smakować jak przyprawione solą. Zwiększą ponadto ich wartość odżywczą i poprawią funkcjonowanie układu pokarmowego. Wszystko to bez ujemnych skutków, jakie niesie ze sobą nadmierne spożycie soli kuchennej. Warto zatem odkryć niezwykłe właściwości imbiru, rozmarynu, mięty czy majeranku po to, by cieszyć się pełnią smaku przygotowywanych potraw. |
EAN | 9788362521593 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-62521-59-3 |
Wydawca | Dragon |
Ilość stron | 48 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 135 x 210 mm |
Potrawy dietetyczne
Książki