KSIĄŻKA
Dobra kuchnia. Domowy wyrób - masło sery jogurty - Marta Szydłowska [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Marta Szydłowska
Ilość stron 48
Okładka miękka
Opis Samodzielny wyrób masła, serów oraz jogurtów jest możliwy i nie wymaga - wbrew pozorom - dużych nakładów finansowych. Wystarczą dobre chęci, świeże mleko i książka Masło, sery, jogurty. Domowy wyrób. Publikacja krok po kroku poprowadzi niezaprawionych adeptów sztuki mleczarskiej przez tajniki wyrobu białych przysmaków. Niespotykane dotąd przepisy na masło koperkowe czy miętowe, pomysły na potrawy wykorzystujące zrobiony własnoręcznie twarożek, a także dania z wyśmienitym jogurtem z pewnością zaskoczą niejedno podniebienie. Książka zawiera wiele przepisów na smaczne i oryginalne dania, dzięki którym będzie można pochwalić się nową umiejętnością i skosztować pełni smaku mlecznych specjałów.
EAN 9788362976188
Dział KSIĄŻKA
ISBN 978-83-62976-18-8
Autor Marta Szydłowska
Wydawca Dragon
Ilość stron 48
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 135 x 210