KSIĄŻKA
Dobra kuchnia. Domowy wyrób - masło sery jogurty - Marta Szydłowska [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Marta Szydłowska |
Ilość stron | 48 |
Okładka | miękka |
Opis | Samodzielny wyrób masła, serów oraz jogurtów jest możliwy i nie wymaga - wbrew pozorom - dużych nakładów finansowych. Wystarczą dobre chęci, świeże mleko i książka Masło, sery, jogurty. Domowy wyrób. Publikacja krok po kroku poprowadzi niezaprawionych adeptów sztuki mleczarskiej przez tajniki wyrobu białych przysmaków. Niespotykane dotąd przepisy na masło koperkowe czy miętowe, pomysły na potrawy wykorzystujące zrobiony własnoręcznie twarożek, a także dania z wyśmienitym jogurtem z pewnością zaskoczą niejedno podniebienie. Książka zawiera wiele przepisów na smaczne i oryginalne dania, dzięki którym będzie można pochwalić się nową umiejętnością i skosztować pełni smaku mlecznych specjałów. |
EAN | 9788362976188 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-62976-18-8 |
Autor | Marta Szydłowska |
Wydawca | Dragon |
Ilość stron | 48 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 135 x 210 |
Marta Szydłowska
Kuchnie świata i regionalne
Książki