KSIĄŻKA
Dobra kuchnia. Gotowanie na parze - Grzegorz Drużbański [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Grzegorz Drużbański |
Ilość stron | 48 |
Okładka | miękka |
Opis | Jak pokazują ostatnie lata, gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metodą przyrządzania posiłków. Na przekor stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. |
EAN | 9788362976669 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-62976-66-9 |
Autor | Grzegorz Drużbański |
Rok wydania | 2012 |
Wydawca | Dragon |
Ilość stron | 48 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 135 x 210 mm |
Kuchnie świata i regionalne
Książki