KSIĄŻKA
Domowe Wędzenie Ryb - Egon Binder [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Egon Binder |
Ilość stron | 96 |
Okładka | zintegrowana |
Opis | Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować i przechowywać ryby, jak je oczyszczać, skrobać i patroszyć. Uczy także właściwego filetowania i mrożenia. Stosując opisane metody wędzenia (na mokro, na sucho, na zimno itp.), można uwędzić rybę dostępnymi środkami i w określonych warunkach np. na kempingu. W poradniku omówiono także narzędzia i sprzęt niezbędny do wędzenia. Dzięki szczegółowym instrukcjom samodzielnie zbudujesz różne typy wędzarni. A jeśli przygotujesz danie z ryb według jednego z przepisów zamieszczonych w książce, z pewnością zachwycisz niejednego smakosza. |
EAN | 9788372438157 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2014-04-07 |
ISBN | 978-83-7243-815-7 |
Autor | Egon Binder |
Rok wydania | 2010 |
Ilość stron | 96 |
Okładka | zintegrowana |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 23.5 x 16.5 cm |
Kuchnie świata i regionalne
Książki