KSIĄŻKA
Domowe wędzenie ryb [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Egon Binder |
Ilość stron | 96 |
Opis | Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować i przechowywać ryby, jak je oczyszczać, skrobać i patroszyć. Uczy także właściwego filetowania i mrożenia. Stosując opisane metody wędzenia (na mokro, na sucho, na zimno itp.), można uwędzić rybę dostępnymi środkami i w określonych warunkach np. na kempingu. W poradniku omówiono także narzędzia i sprzęt niezbędny do wędzenia. Dzięki szczegółowym instrukcjom samodzielnie zbudujesz różne typy wędzarni. A jeśli przygotujesz danie z ryb według jednego z przepisów zamieszczonych w książce, z pewnością zachwycisz niejednego smakosza. |
EAN | 9788377731505 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-7773-150-5 |
Autor | Egon Binder |
Wydawca | RM |
Ilość stron | 96 |
Wymiary | 165 x 230 mm |
Pozostałe
Książki