KSIĄŻKA
Domowe Wędzenie Żywności - Warren R. Anderson [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Warren R. Anderson |
Ilość stron | 320 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie. Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne. |
EAN | 9788372438430 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-06-19 |
ISBN | 9788372438430 |
Autor | Warren R. Anderson |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 320 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16,5 x 23,5 cm |
Warren R. Anderson
Kuchnie świata i regionalne
Książki