KSIĄŻKA
Domowe Wędzenie Żywności - Warren R. Anderson [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Seria n/d
Autor Warren R. Anderson
Ilość stron 265
Okładka broszurowa
Opis Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie. Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.
EAN 9788377732175
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2014-02-19
ISBN 978-83-7773-217-5
Seria n/d
Autor Warren R. Anderson
Rok wydania 2014
Ilość stron 265
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 23.5 x 16.5 cm
Długość (razem z opakowaniem) 230
Szerokość (razem z opakowaniem) 170
Wysokość (razem z opakowaniem) 18