KSIĄŻKA
Domowe Wędzenie Żywności - Warren R. Anderson [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Seria | n/d |
Autor | Warren R. Anderson |
Ilość stron | 265 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie. Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne. |
EAN | 9788377732175 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2014-02-19 |
ISBN | 978-83-7773-217-5 |
Seria | n/d |
Autor | Warren R. Anderson |
Rok wydania | 2014 |
Ilość stron | 265 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 23.5 x 16.5 cm |
Długość (razem z opakowaniem) | 230 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 18 |
n/d
Warren R. Anderson
Kuchnie świata i regionalne
Książki