KSIĄŻKA
Domowe wędzenie żywności - Warren R. Anderson [KSIĄŻKA]
3199
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Dania główne |
Powiązania | Nowości |
Autor | Warren R. Anderson |
Ilość stron | 256 |
Okładka | miękka |
Opis |
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty! Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia. |
EAN | 9788381519205 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2024-11-04 |
ISBN | 978-83-8151-920-5 |
Autor | Warren R. Anderson |
Wydanie | 10 |
Rok wydania | 2024 |
Ilość stron | 256 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Długość (razem z opakowaniem) | 235 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 165 |