KSIĄŻKA
Efektywne zarządzanie żywnością - Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan [KSIĄŻKA]

8299

Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria Pozostałe
Autor Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan
Ilość stron 200
Okładka miękka
Opis \"Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia\" to publikacja, która w sposób syntetyczny przedstawia zagadnienia z zakresu utrwalania i przechowywania żywności w aspekcie ograniczenia marnowania żywności: Skala marnowania żywności Konsekwencje marnowania żywności Przeciwdziałanie zjawisku marnowania żywności Podstawowe i nowoczesne metody utrwalania żywności Czynniki wpływające na trwałość, stabilność i jakość żywności podczas jej przechowywania Zmiany w poszczególnych grupach asortymentowych żywności z uwzględnieniem wartości odżywczych podczas przechowywania Warunki przechowywania żywności - wskazówki dla konsumenta Sposoby ograniczania marnowania żywności Podręcznik skierowany jest do studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dodatkowo może być materiałem wspierającym dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia, a także zaangażowanych w przemysł spożywczy i inne powiązane z nim dziedziny.
EAN 9788301233907
Dział KSIĄŻKA
ISBN 9788301233907
Autor Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan
Rok wydania 2024
Język polski
Ilość stron 200
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 14.3x20.5cm