KSIĄŻKA
Egzamin zawodowy Cukiernik Technik technologii żywności Kwalifikacja T.4 Testy i zadania praktyczne [KSIĄŻKA]

4799

Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Przedmioty zawodowe
Ilość stron 112
Okładka miękka
Opis Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać kandydat na cukiernika. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.4, zostały przygotowane zgodnie z wymogami nowego egzaminu zawodowego.
EAN 9788302150326
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2015-03-12
ISBN 978-83-02-15032-6
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2015
Ilość stron 112
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]