KSIĄŻKA
Egzamin zawodowy Cukiernik Technik technologii żywności Kwalifikacja T.4 Testy i zadania praktyczne [KSIĄŻKA]
4799
Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Ilość stron | 112 |
Okładka | miękka |
Opis | Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać kandydat na cukiernika. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.4, zostały przygotowane zgodnie z wymogami nowego egzaminu zawodowego. |
EAN | 9788302150326 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2015-03-12 |
ISBN | 978-83-02-15032-6 |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 112 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Przedmioty zawodowe
Książki