KSIĄŻKA
Egzamin zawodowy. Kucharz małej gastronomii Testy i zadania z rozwiązaniami - Zakrzewska Elżbieta, Jachowicz Kamila [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | ZAKRZEWSKA ELŻBIETA, JACHOWICZ KAMILA |
Opis | Zbiór zawiera 10 zestawów zadań egzaminacyjnych na I i II część etapu pisemnego egzaminu (50 pytań sprawdzających wiadomości i umiejętności właściwe dla kwalifikacji w zawodzie kucharz małej gastronomii oraz 20 pytań dotyczących wiadomości i umiejętności związanych z zatrudnieniem i działalnością gospodarczą). W każdym zestawie znajdują się zadania z trzech grup standardów wymagań egzaminacyjnych. W zbiorze zamieszczono też przykłady dwóch zadań praktycznych ze wskazówkami do ich wykonania. Na końcu znajdują się klucze rozwiązań. |
EAN | 9788302101281 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-12-29 |
Nr katalogowy | 134603 |
ISBN | 978-83-02-10128-1 |
Autor | ZAKRZEWSKA ELŻBIETA, JACHOWICZ KAMILA |
Klasa | wieloletnie |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Przedmioty zawodowe
Książki