KSIĄŻKA
Egzamin zawodowy. Kucharz małej gastronomii Testy i zadania z rozwiązaniami - Zakrzewska Elżbieta, Jachowicz Kamila [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor ZAKRZEWSKA ELŻBIETA, JACHOWICZ KAMILA
Opis Zbiór zawiera 10 zestawów zadań egzaminacyjnych na I i II część etapu pisemnego egzaminu (50 pytań sprawdzających wiadomości i umiejętności właściwe dla kwalifikacji w zawodzie kucharz małej gastronomii oraz 20 pytań dotyczących wiadomości i umiejętności związanych z zatrudnieniem i działalnością gospodarczą). W każdym zestawie znajdują się zadania z trzech grup standardów wymagań egzaminacyjnych. W zbiorze zamieszczono też przykłady dwóch zadań praktycznych ze wskazówkami do ich wykonania. Na końcu znajdują się klucze rozwiązań.
EAN 9788302101281
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-12-29
Nr katalogowy 134603
ISBN 978-83-02-10128-1
Autor ZAKRZEWSKA ELŻBIETA, JACHOWICZ KAMILA
Klasa wieloletnie
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]