KSIĄŻKA
Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15 Testy i zadania praktyczne [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Ilość stron 96
Okładka miękka
Opis Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.15. Zostały przygotowane zgodnie z wymogami egzaminu zawodowego.
EAN 9788302150265
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2015-03-12
ISBN 978-83-02-15026-5
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2015
Ilość stron 96
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]