KSIĄŻKA
Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15 Testy i zadania praktyczne [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Ilość stron | 96 |
Okładka | miękka |
Opis | Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.15. Zostały przygotowane zgodnie z wymogami egzaminu zawodowego. |
EAN | 9788302150265 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2015-03-12 |
ISBN | 978-83-02-15026-5 |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 96 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Przedmioty zawodowe
Książki