KSIĄŻKA
Jak jeść by nie tyć i nie chorować. Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny - Anna Powierza [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Anna Powierza
Ilość stron 304
Okładka miękka
Opis

Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!

Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje.

Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:

  • Czego unikać w diecie?
  • Co z zajadaniem stresu?
  • Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność?
  • Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze?
  • Emocje - jak sobie z nimi radzić?
  • Jakie codzienne nawyki należy zmienić?
  • Jak jeść i nie tyć?

Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!

EAN 9788381035255
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2019-10-30
ISBN 978-83-8103-525-5
Autor Anna Powierza
Rok wydania 2019
Ilość stron 304
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Szerokość (razem z opakowaniem) 162
Długość (razem z opakowaniem) 208
Wysokość (razem z opakowaniem) 22