KSIĄŻKA
Język angielski zawodowy w gastronomii ćw. [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
| Kategoria | Biotechnologia, technologia żywności |
| Autor | Rafał Sarna, Katarzyna Sarna |
| Ilość stron | 168 |
| Okładka | broszurowa |
| Opis | Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne, przygotowanie dań, karta dań - menu, przepisy BHP oraz zatrudnienie w gastronomii (umowa o pracę, rozmowa kwalifikacyjna, kwestionariusz osobowy). |
| EAN | 9788302135941 |
| Dział | KSIĄŻKA |
| Autor | Rafał Sarna, Katarzyna Sarna |
| Rok wydania | 2013 |
| Wydawca | WSIP |
| Ilość stron | 168 |
| Okładka | broszurowa |
| Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
| Wymiary | 17x24 cm |
| Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
| Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
| Wysokość (razem z opakowaniem) | 12 |
Bezpieczeństwo produktów
| Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024 | |
| Producent | WSIP S.A. ul. ALEJE JEROZOLIMSKIE 96, 00-807 WARSZAWA, Polska [email protected] |