KSIĄŻKA
Język angielski zawodowy w gastronomii ćw. [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Biotechnologia, technologia żywności |
Autor | Rafał Sarna, Katarzyna Sarna |
Ilość stron | 168 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne, przygotowanie dań, karta dań - menu, przepisy BHP oraz zatrudnienie w gastronomii (umowa o pracę, rozmowa kwalifikacyjna, kwestionariusz osobowy). |
EAN | 9788302135941 |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | Rafał Sarna, Katarzyna Sarna |
Rok wydania | 2013 |
Wydawca | WSIP |
Ilość stron | 168 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17x24 cm |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 12 |
Rafał Sarna, Katarzyna Sarna
Biotechnologia, technologia żywności
Książki