KSIĄŻKA
Kiełbasy Własnego Wyrobu - Bernhard Gahm [KSIĄŻKA]
1899
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Bernhard Gahm |
Ilość stron | 144 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu. |
EAN | 9788370734374 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2006-07-21 |
Tytuł oryginalny | Kiełbasy Własnego Wyrobu |
ISBN | 83-7073-437-5 |
Autor | Bernhard Gahm |
Rok wydania | 2006 |
Wydawca | Multico |
Ilość stron | 144 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 13 x 19 cm |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 9 |
Długość (razem z opakowaniem) | 190 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 130 |
Bernhard Gahm
Kuchnie świata i regionalne
Książki