KSIĄŻKA
Kuchar Technik żywienia i usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. cz. 2 - Joanna Ewa Kowalska [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | Joanna Ewa Kowalska |
Ilość stron | 100 |
Okładka | miękka |
Opis | Część 2. zbioru przeznaczonego dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań. Rok wydania: 2014. |
EAN | 9788389184573 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2014-10-17 |
ISBN | 978-83-89184-57-3 |
Autor | Joanna Ewa Kowalska |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2014 |
Ilość stron | 100 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Joanna Ewa Kowalska
Przedmioty zawodowe
Książki