KSIĄŻKA
Kuchar Technik żywienia i usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. cz. 2 - Joanna Ewa Kowalska [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor Joanna Ewa Kowalska
Ilość stron 100
Okładka miękka
Opis Część 2. zbioru przeznaczonego dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań. Rok wydania: 2014.
EAN 9788389184573
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2014-10-17
ISBN 978-83-89184-57-3
Autor Joanna Ewa Kowalska
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2014
Ilość stron 100
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]