KSIĄŻKA
Kucharz małej gastronomi. Podstawy rachunkowości. Podręcznik - Górska-Warsewicz Hanna [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor GÓRSKA-WARSEWICZ HANNA
Opis Podręcznik z nowej serii wydawniczej `Kucharz małej gastronomii` do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.
EAN 9788302094057
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-12-29
Nr katalogowy 119704
ISBN 978-83-02-09405-7
Autor GÓRSKA-WARSEWICZ HANNA
Klasa wieloletnie
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]