KSIĄŻKA
Kucharz małej gastronomi. Podstawy rachunkowości. Podręcznik - Górska-Warsewicz Hanna [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | GÓRSKA-WARSEWICZ HANNA |
Opis | Podręcznik z nowej serii wydawniczej `Kucharz małej gastronomii` do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży. |
EAN | 9788302094057 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-12-29 |
Nr katalogowy | 119704 |
ISBN | 978-83-02-09405-7 |
Autor | GÓRSKA-WARSEWICZ HANNA |
Klasa | wieloletnie |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Przedmioty zawodowe
Książki