KSIĄŻKA
Kuchnia bez cholesterolu dla bystrzaków [KSIĄŻKA]
Kategoria | Moda i uroda - poradniki | Kuchnie świata i regionalne |
Seria | Dla bystrzaków |
Autor | Molly Siple |
Ilość stron | 456 |
Okładka | miękka |
Opis |
Zmiana diety? Bułka z masłem!Lekarz zalecił Ci dietę niskocholesterolową? Zamartwiasz się, że skończyły się czasy smacznych i sycących potraw a nadeszła era styropianowego pokarmu dla ptaków? Bez obaw. Dzięki "Kuchni bez cholesterolu" nie musisz wyrzekać się jednej z największych przyjemności życia, co więcej, zyskasz nową energię na cieszenie się również innymi rozkoszami. Ta oryginalna książka kucharska zawiera dziesiątki przepisów bardzo prostych do przygotowania, a także zestaw potraw otwierających przed Tobą świat zupełnie nowych smakowych doznań. Ponadto, na kolejnych stronach znajdziesz wszelkie niezbędne informacje na temat wartości odżywczych poszczególnych produktów. Nie zabraknie również cennych informacji na temat składników podwyższających poziom "dobrego" i obniżających "złego" cholesterolu. Kierując się nieskomplikowanymi i trafionymi poradami przygotujesz dla siebie i Twojej rodziny smakowite uczty, całkowicie zdrowe dla serca i nie obciążające wątroby. Nowa dieta wymaga zmiany stylu życia, jednak zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy, by ta zmiana byłą dla Ciebie jak najmniej uciążliwa. Czerp radość z jedzenia i uszczęśliwiaj swój organizm każdego dnia. Skorzystaj z najnowszych badań naukowych i doświadczeń dietetyka:
Dodatki specjalne : Przydatne jednostki miar i wag oraz wskazówki dotyczące sprytnego kupowania produktów żywnościowych. Molly Siple jest dietetyczką i współautorką książki "Recipes for Change". Prowadzi również kolumnę poświęconą odżywianiu dla magazynu "Natural Heath". Przez wiele lat nauczała odżywiania w "Szkole Sztuk Kulinarnych" Południowej Kalifornii w Pasadenie. Obecnie prowadzi świetnie prosperującą firmę cateringową w Nowym Jorku. Seria "Dla bystrzyków" to niezbędnik każdego poszukiwacza wiedzy. Książki pisane lekkim stylem pełne są humoru, a jednocześnie zawierają czytelne informacje przygotowane przez specjalistów w swoich dziedzinach. Dzięki nim odkryjesz, że potrafisz chłonąć wiedzę niczym gąbka, dobrze się przy tym bawiąc. Świetna lektura przy śniadaniu, w łóżku, w podróży i na bezludnej wyspie.
Zmiana diety? Bułka z masłem!Lekarz zalecił Ci dietę niskocholesterolową? Zamartwiasz się, że skończyły się czasy smacznych i sycących potraw a nadeszła era styropianowego pokarmu dla ptaków? Bez obaw. Dzięki "Kuchni bez cholesterolu" nie musisz wyrzekać się jednej z największych przyjemności życia, co więcej, zyskasz nową energię na cieszenie się również innymi rozkoszami. Ta oryginalna książka kucharska zawiera dziesiątki przepisów bardzo prostych do przygotowania, a także zestaw potraw otwierających przed Tobą świat zupełnie nowych smakowych doznań. Ponadto, na kolejnych stronach znajdziesz wszelkie niezbędne informacje na temat wartości odżywczych poszczególnych produktów. Nie zabraknie również cennych informacji na temat składników podwyższających poziom "dobrego" i obniżających "złego" cholesterolu. Kierując się nieskomplikowanymi i trafionymi poradami przygotujesz dla siebie i Twojej rodziny smakowite uczty, całkowicie zdrowe dla serca i nie obciążające wątroby. Nowa dieta wymaga zmiany stylu życia, jednak zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy, by ta zmiana byłą dla Ciebie jak najmniej uciążliwa. Czerp radość z jedzenia i uszczęśliwiaj swój organizm każdego dnia. Skorzystaj z najnowszych badań naukowych i doświadczeń dietetyka:
DODATEK SPECJALNY: przydatne jednostki miar i wag oraz wskazówki dotyczące sprytnego kupowania produktów żywnościowych.
|
EAN | 9788324612376 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2008-01-10 |
Tytuł oryginalny | Low-Cholesterol Cookbook for Dummies |
ISBN | 978-83-246-1237-6 |
Seria | Dla bystrzaków |
Autor | Molly Siple |
Tłumaczenie | Tomasz Misiorek |
Wydawca | Septem |
Ilość stron | 456 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 180x235 |