KSIĄŻKA
Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2 - Artur Bokła, Katarzyna Mikulska [KSIĄŻKA]
3199
Wysyłamy w 24h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Zamów w ciągu 11 godzin 26 minut,
a otrzymasz produkt już jutro!
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Artur Bokła, Katarzyna Mikulska |
Ilość stron | 156 |
Okładka | miękka |
Opis | To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania. W tej części \"Kuchni survivalowej\" zaprezentowano różne sposoby wędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki. Poznasz techniki pieczenia - w glinie, na spodku, w piecu glinianym i pod kloszem. Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają! Toolbook zawiera: przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych (np. mąka z kłączy perzu), leśnych (np. mąka z żołędzi) oraz bagiennych (np. ziołowe podpłomyki z mąką z pałki wodnej), prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie), techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki, filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR, sól, linijkę calową i centymetrową. |
EAN | 9788381036535 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2020-04-30 |
ISBN | 978-83-8103-653-5 |
Autor | Artur Bokła, Katarzyna Mikulska |
Rok wydania | 2020 |
Ilość stron | 156 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 115 x 190 x |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 10 |
Długość (razem z opakowaniem) | 190 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 110 |
Artur Bokła
Pozostałe
Książki