KSIĄŻKA
Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2 - Artur Bokła, Katarzyna Mikulska [KSIĄŻKA]

3199

Wysyłamy w 24h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599

Zamów w ciągu 11 godzin 26 minut,
a otrzymasz produkt już jutro!

Sprawdź warunki
Kategoria Pozostałe
Autor Artur Bokła, Katarzyna Mikulska
Ilość stron 156
Okładka miękka
Opis To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania. W tej części \"Kuchni survivalowej\" zaprezentowano różne sposoby wędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki. Poznasz techniki pieczenia - w glinie, na spodku, w piecu glinianym i pod kloszem. Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają! Toolbook zawiera: przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych (np. mąka z kłączy perzu), leśnych (np. mąka z żołędzi) oraz bagiennych (np. ziołowe podpłomyki z mąką z pałki wodnej), prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie), techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki, filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR, sól, linijkę calową i centymetrową.
EAN 9788381036535
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2020-04-30
ISBN 978-83-8103-653-5
Autor Artur Bokła, Katarzyna Mikulska
Rok wydania 2020
Ilość stron 156
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 115 x 190 x
Wysokość (razem z opakowaniem) 10
Długość (razem z opakowaniem) 190
Szerokość (razem z opakowaniem) 110