Darmowa wysyłka!

    Od 99.99 zł (Poczta Polska)

    Od 150 zł (Paczkomat®)

    KSIĄŻKA
    Łódzka kuchnia regionalna - Agata Zarębska [KSIĄŻKA]

    3699

    Wysyłamy w 72h

    Darmowa wysyłka Od 99.99 zł (Poczta Polska) Od 150 zł (Paczkomat®)
    Poczta Polska999
    Paczkomaty 24/7 1699
    Kategoria Przekąski, sałatki i surówki
    Autor Agata Zarębska
    Ilość stron 108
    Okładka twarda
    Opis Kuchnia regionu łódzkiego to wyjątkowa książka kucharska poświęcona tradycjom kulinarnym województwa łódzkiego. Autorki Łódzkiej kuchni czterech kultur zapraszają na kolejną wyprawę po smakach regionu. Tym razem wyruszają poza granice ziemi obiecanej - do miasteczek i wsi, w których na co dzień pielęgnuje się kulinarne dziedzictwo, produkując i wytwarzając tradycyjne przysmaki w sposób niezmieniony od dziesięcioleci. Poznajcie regionalne produkty, z których słynie województwo łódzkie, i zobaczcie, jak niezwykłe potrawy można z nich przygotować. Pomogą w tym szefowie kuchni najlepszych restauracji w regionie, którzy z produktów często zapomnianych lub pomijanych w codziennym gotowaniu przyrządzili dania, które skradną wasze podniebienia. Sprawdźcie, jak wspaniale może smakować prosta wodzianka, dowiedzcie się, czym jest trzepka i przekonajcie się, że nawet zwykły chrzan może stać się gwiazdą obiadu. Książka prezentuje blisko 30 przepisów na dania przyrządzone z produktów wytwarzanych tradycyjnie w województwie łódzkim. To nowoczesne, ciekawe propozycje, które pozwolą wam na nowo odkryć kulinarne bogactwo regionu.
    EAN 9788377293683
    Dział KSIĄŻKA
    Data premiery 2017-12-05
    ISBN 978-83-7729-368-3
    Autor Agata Zarębska
    Rok wydania 2017
    Ilość stron 108
    Okładka twarda
    Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
    Wymiary 215 x 280 x 15
    Bezpieczeństwo produktów
    Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024
    Producent Księży Młyn Dom Wydawniczy Michał Koliński Księży Młyn, 90-345 ŁÓDŹ, Polska [email protected], 426327861
    Ostrzeżenia nie dotyczy