KSIĄŻKA
Marketing W Gastronomii - Józef Sala [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Marketing |
Autor | Józef Sala |
Ilość stron | 228 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Gastronomia jako ogniwo sfery uslug pelni wazne funkcje gospodarcze i spoleczne. Dostarczajac wysoko przetworzone produkty zywnosciowe, moze sie przyczyniac do unowoczesnienia spozycia oraz korzystnie wplywac na poziom zycia ludnosci. Ksiazka stanowi calosciowe opracowanie z dziedziny marketingu w gastronomii. Autor omowil w niej: ÂE pojecie i role gastronomii w gospodarce rynkowej, ÂE istote i specyfike marketingu w gastronomii, ÂE usluge gastronomiczna jako produkt, ÂE strategie produktu w gastronomii indywidualnej i systemowej, ÂE dystrybucje uslug gastronomicznych, ÂE ksztaltowanie cen w gastronomii, ÂE promocje uslug gastronomicznych, ÂE uslugi gastronomiczne jako komponent produktu w hotelarstwie, ÂE uslugi gastronomiczne jako czynnik podnoszenia konkurencyjnosci produktu w hotelarstwie. Ksiazka jest adresowana do studentow kierunkow ekonomicznych oraz sluchaczy szkol o profilu turystycznym. Dostarcza niezbednej wiedzy osobom zatrudnionym w biznesie restauracyjno-hotelarskim. |
EAN | 9788320819533 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2011-12-08 |
Tytuł oryginalny | Marketing W Gastronomii |
ISBN | 978-83-208-1953-3 |
Autor | Józef Sala |
Rok wydania | 2011 |
Wydawca | PWE |
Ilość stron | 228 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16 x 23,5 cm |
Marketing
Książki