Darmowa wysyłka!

    Od 99.99 zł (Poczta Polska)

    Od 150 zł (Paczkomat®)

    KSIĄŻKA
    Mięso i przetwory drobiowe [KSIĄŻKA]

    Artykuł niedostępny

    Powiadom gdy będzie dostępny

    Kategoria Biotechnologia, technologia żywności
    Autor praca zbiorowa
    Ilość stron 574
    Okładka broszurowa
    Opis W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mięsa drobiowego i przetworów drobiowych. Szczególną uwagę zwrócono na bezpieczeństwo zdrowotne produktów drobiowych oraz zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów drobiowych. Omówiono też , ważny z punktu widzenia ochrony środowiska, temat ekologicznego gospodarowania wodą oraz ściekami w rzeźniach i przetwórniach drobiu.Podręcznik jest przeznaczony przede wszystkim dla studentów akademii rolniczych, politechnik, instytutów branżowych - wydziałów technologii żywności, medycyny weterynaryjnej. Będzie również przydatny lekarzom weterynarii sprawującym nadzór sanitarny na terenie zakładów drobiarskich oraz technologów żywności i pracowników związanych z produkcją i dystrybucją produktów drobiowych, hodowców i producentów drobiu, pracowników inspekcji weterynaryjnej.
    EAN 9788320436013
    Dział KSIĄŻKA
    Tytuł oryginalny Mięso i przetwory drobiowe
    Autor praca zbiorowa
    Rok wydania 2009
    Wydawca WNT
    Ilość stron 574
    Okładka broszurowa
    Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
    Wymiary 16x23,5 cm
    Wysokość (razem z opakowaniem) 34
    Długość (razem z opakowaniem) 240
    Szerokość (razem z opakowaniem) 165
    Bezpieczeństwo produktów
    Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024