KSIĄŻKA
Mikrobiologia żywności. Podręcznik - Drewniak Emil, Drewniak Teresa [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor DREWNIAK EMIL, DREWNIAK TERESA
Opis Książka jest przeznaczona dla uczniów II klasy technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje, oraz dla uczniów I klasy szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego. Zawiera wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów, wykorzystania ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego, metod badawczych, wpływu czynników środowiska na drobnoustroje. Podano w niej opis wyposażenia i zasad pracy w pracowni mikrobiologicznej, poruszono również mikrobiologiczne aspekty higieny w przemyśle spożywczym.
EAN 9788302071355
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-12-29
Nr katalogowy 46101
ISBN 978-83-02-07135-5
Autor DREWNIAK EMIL, DREWNIAK TERESA
Klasa wieloletnie
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]