KSIĄŻKA
Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki - Piotr Ogiński [KSIĄŻKA]
4199
Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki |
Autor | Piotr Ogiński |
Ilość stron | 240 |
Okładka | twarda |
Opis | Owoce, zioła i alkohol - to tylko początek! Kolejny krok to eksperymentowanie i próby łączenia ze sobą różnych składników. A to już nie lada wyzwanie! Niektóre pasują do siebie bardziej niż inne, dlatego oprócz sprawdzonego przepisu przy każdej nalewce znajdziesz listę produktów, które najlepiej się z nią komponują i najpełniej podbijają jej smak. Zainspiruj się i odkryj ulubione kompozycje! To nie wszystko! Do każdego przepisu przygotowałem też porady ułatwiające cały proces, a także ciekawostki, którymi zaimponujesz znajomym w trakcie wspólnej degustacji. Nalewki to hobby dla cierpliwych, ale efekt końcowy jest tego wart! Dzielę się doświadczeniami i obserwacjami, dzięki którym przygotujesz idealną nalewkę! Daję 100% gwarancji! Przekonaj się, jak smakują: wódka mandarynkowa, kurkumówka, nalewka z suszu, jarzębinówka, rabarbarówka z szałwią czy przepalanka. Nie bój się eksperymentować! Pamiętaj, że nawet jeśli dokładnie odtworzysz przepis, to owoce każdego roku są inne, co może wpłynąć na smak i aromat. Ale gdy w końcu otworzysz butelkę, pozostanie już tylko długo biesiadować i rozmawiać, delektując się kieliszkiem przepysznego trunku! Na tym właśnie polega MAGIA domowych nalewek. Piotr Ogiński #kochamnalewki Vloger kulinarny, autor kanału na YouTube Kocham gotować . Uczestnik programów kulinarnych, m.in. Top Chef , Hell's Kitchen. Piekielna kuchnia oraz Najlepsza Kuchnia . |
EAN | 9788383171302 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2023-05-31 |
ISBN | 978-83-8317-130-2 |
Autor | Piotr Ogiński |
Rok wydania | 2023 |
Ilość stron | 240 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 162 x 235 x |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 30 |
Długość (razem z opakowaniem) | 245 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 165 |
Przekąski, sałatki i surówki
Książki