Darmowa wysyłka!

    Od 99.99 zł (Poczta Polska)

    Od 150 zł (Paczkomat®)

    KSIĄŻKA
    Obsługa gości 2 (konsumentów) REA WsiP [KSIĄŻKA]

    Artykuł niedostępny

    Powiadom gdy będzie dostępny

    Kategoria Biotechnologia, technologia żywności
    Autor Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
    Ilość stron 194
    Okładka broszurowa
    Opis Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach ,,kelner" i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał stanowi pełne kompendium współczesnej wiedzy zawodowej ze szczególnym uwzględnieniem dokonujących się zmian i kierunków w obsłudze gości.Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodach ,,kelner" i ,,technik organizacji usług gastronomicznych".Treść wzbogacają liczne fotografie, rysunki i schematy pozwalające uczniom na lepsze przyswojenie omawianych zagadnień i opanowanie technik obsługi.Część 2. zawiera wiedzę z zakresu:- organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych (room-service),- technik podawania potraw kuchni różnych narodów,- serwisu specjalnego i przygotowania nakryć specjalnych,- planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych,- systemów rozliczeń kelnerskich,- elementów protokołu dyplomatycznego,- rozwiązywania sytuacji problemowych w pracy,- organizacji baru i pracy barmana.
    EAN 9788302140860
    Dział KSIĄŻKA
    Nr dopuszczenia 31/2008
    Autor Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
    Rok wydania 2013
    Wydawca WSIP
    Ilość stron 194
    Okładka broszurowa
    Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
    Wymiary 17x24 cm
    Bezpieczeństwo produktów
    Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024
    Producent WSIP S.A. ul. ALEJE JEROZOLIMSKIE 96, 00-807 WARSZAWA, Polska [email protected]