KSIĄŻKA
Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik część 1 REA [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Grzegorz Wolak, Jadwiga Pietras
Ilość stron 344
Okładka broszurowa
Opis Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Wprowadza w podstawy turystyki. Omawia szczegółowo zasady standaryzacji obiektów noclegowych. Przedstawia charakterystykę bazy noclegowej w Polsce i dokładnie opisuje największe sieci hotelowe. Prezentuje główne organizacje hotelarskie. 
EAN 9788302148309
Dział KSIĄŻKA
Autor Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Grzegorz Wolak, Jadwiga Pietras
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2011
Wydawca WSIP
Ilość stron 344
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17x24 cm
Długość (razem z opakowaniem) 240
Szerokość (razem z opakowaniem) 170
Wysokość (razem z opakowaniem) 18