KSIĄŻKA
Organizacja produkcji gastronomicznej Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.2 podręcznik - Beata Bilska, Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Krzyszczuk [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Beata Bilska, Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka więcej |
Ilość stron | 216 |
Okładka | miękka |
Opis | Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału. |
EAN | 9788302150388 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2015-05-07 |
ISBN | 978-83-02-15038-8 |
Autor | Beata Bilska, Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Krzyszczuk |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 216 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |