KSIĄŻKA
Organizacja produkcji gastronomicznej Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.2 podręcznik - Beata Bilska, Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Krzyszczuk [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Beata Bilska, Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka więcej
Ilość stron 216
Okładka miękka
Opis Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
EAN 9788302150388
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2015-05-07
ISBN 978-83-02-15038-8
Autor Beata Bilska, Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Krzyszczuk
Rok wydania 2015
Ilość stron 216
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]