KSIĄŻKA
Podstawy gastronomii. Od żywności do turystyki kulinarnej - Mariola Milewska [KSIĄŻKA]

5699

Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria Ekonomia
Autor Mariola Milewska
Ilość stron 404
Okładka miękka
Opis Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych 9technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi.
EAN 9788320822748
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2017-02-01
ISBN 978-83-208-2274-8
Autor Mariola Milewska
Rok wydania 2017
Ilość stron 404
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wysokość (razem z opakowaniem) 20
Długość (razem z opakowaniem) 238
Szerokość (razem z opakowaniem) 165