KSIĄŻKA
Podstawy gastronomii. Od żywności do turystyki kulinarnej - Mariola Milewska [KSIĄŻKA]
5699
Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Ekonomia |
Autor | Mariola Milewska |
Ilość stron | 404 |
Okładka | miękka |
Opis | Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych 9technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi. |
EAN | 9788320822748 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2017-02-01 |
ISBN | 978-83-208-2274-8 |
Autor | Mariola Milewska |
Rok wydania | 2017 |
Ilość stron | 404 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 20 |
Długość (razem z opakowaniem) | 238 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 165 |
Pozostałe
Książki