KSIĄŻKA
Polska kuchnia bezglutenowa - Agata Lewandowska [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Diety, zdrowy styl życia |
Autor | Agata Lewandowska |
Ilość stron | 157 |
Okładka | miękka |
Opis | Dieta bezglutenowa nie oznacza kuchni nudnej, pozbawionej smaku i wyrazistości. Owszem, wykluczenie z menu glutenu wymaga zmiany stylu życia, ale na pewno nie pozbawia radości z jedzenia i gotowania. Chleb kukurydziany, komosa ryżowa z bakaliami i brzoskwinią, kurczak z sezamem, surówka z mandarynkami, burgery wołowe z serem pleśniowym, a na deser ciasto marchewkowe z nerkowcami i migdałami - oto niektóre z wielu propozycji na śniadania, kolacje, obiady, przekąski i desery. Książka zawiera: - przepisy na dania różnorodne, niedrogie, łatwe do przygotowania, a przede wszystkim smaczne, zdrowe i bezglutenowe! - mnóstwo wskazówek i praktycznych porad, - listę zbóż i produktów bezglutenowych, - ciekawostki dotyczące możliwości urozmaicenia i zmodyfikowania danej potrawy, - łatwo dostępne składniki potraw. Smacznie, zdrowo, bezglutenowo! Anna Lewandowska jest dietetykiem, absolwentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego oraz SGGW. Jej pasją jest zdrowy styl życia. Od lat interesuje się wpływem codziennej diety na zdrowie. Od kilku lat pracuje w warszawskiej Poradni Dietetycznej Dietosfera. |
EAN | 9788377735312 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2016-09-21 |
ISBN | 978-83-7773-531-2 |
Autor | Agata Lewandowska |
Rok wydania | 2016 |
Ilość stron | 157 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 235 x 10 |
Agata Lewandowska
Diety, zdrowy styl życia
Książki