KSIĄŻKA
Procesy technologiczne w gastronomi Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifikacja T.6 ćwiczenia część 2 [KSIĄŻKA]
7299
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Ilość stron | 488 |
Okładka | miękka |
Opis | Zeszyt ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Przedstawia zagadnienia i pomaga wyćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów, napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną. |
EAN | 9788302152573 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2015-03-20 |
ISBN | 978-83-02-15257-3 |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 488 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 30 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Przedmioty zawodowe
Książki