KSIĄŻKA
Procesy technologiczne w gastronomi Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifikacja T.6 ćwiczenia część 2 [KSIĄŻKA]

7299

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria Przedmioty zawodowe
Ilość stron 488
Okładka miękka
Opis Zeszyt ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Przedstawia zagadnienia i pomaga wyćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów, napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną.
EAN 9788302152573
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2015-03-20
ISBN 978-83-02-15257-3
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2015
Ilość stron 488
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Długość (razem z opakowaniem) 240
Wysokość (razem z opakowaniem) 30
Szerokość (razem z opakowaniem) 170