KSIĄŻKA
Procesy technologiczne w gastronomii [KSIĄŻKA]

7199

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor Iwona Namysław, Lidia Górska
Ilość stron 400
Okładka broszurowa
Opis Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw. Wyjaśnia znaczenie  słów i terminów stosowanych w gastronomii. Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy. Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego
EAN 9788302148286
Dział KSIĄŻKA
Autor Iwona Namysław, Lidia Górska
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2014
Wydawca WSIP
Ilość stron 400
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17,6x25 cm
Szerokość (razem z opakowaniem) 170
Wysokość (razem z opakowaniem) 22
Długość (razem z opakowaniem) 240