KSIĄŻKA
Procesy technologiczne w gastronomii [KSIĄŻKA]
7199
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | Iwona Namysław, Lidia Górska |
Ilość stron | 400 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw. Wyjaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii. Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy. Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego |
EAN | 9788302148286 |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | Iwona Namysław, Lidia Górska |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2014 |
Wydawca | WSIP |
Ilość stron | 400 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17,6x25 cm |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 22 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Przedmioty zawodowe
Książki