KSIĄŻKA
Przetwory Domowe Wyd.2006 - Andrzej Fiedoruk [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Andrzej Fiedoruk |
Ilość stron | 296 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Słodkie i pikantne przysmaki z domowej spiżarni. Dżemy, pasty, a nawet niezwykłe sosy czy octy ziołowe, choć można kupić w sklepie, czasem warto przyrządzić samodzielnie - bez konserwantów, za to dokładnie według własnych upodobań. Dżemy, galaretki, konfitury, powidła, marmolady, soki i syropy Można je przygotowywać przez cały rok: w lecie z malin, porzeczek, agrestu, wiśni i truskawek, jesienią klasycznie z jabłek, gruszek i śliwek, a zimą z owoców egzotycznych, jak mango, ananas czy kiwi. Oryginalne przetwory z warzyw, sałatki, kiszonki i marynaty, od zwykłej kiszonej kapusty po wymyślne marynaty doskonałe na przyjęcia, świetne na prezenty. |
EAN | 9788373198562 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2006-07-06 |
Tytuł oryginalny | Przetwory Domowe Wyd.2006 |
ISBN | 83-7319-856-3 |
Autor | Andrzej Fiedoruk |
Rok wydania | 2006 |
Wydawca | Muza |
Ilość stron | 296 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 14,5 x 20,5 cm |
Andrzej Fiedoruk
Kuchnie świata i regionalne
Książki