Darmowa wysyłka!

    Od 99.99 zł (Poczta Polska)

    Od 150 zł (Paczkomat®)

    KSIĄŻKA
    Przewodnik po bezpiecznej żywności - [KSIĄŻKA]

    Artykuł niedostępny

    Powiadom gdy będzie dostępny

    Kategoria Dietetyka
    Autor Krzysztof L.Krzystyniak, , Mieczysław W. Obiedziński
    Ilość stron 200
    Okładka miękka
    Opis Przedstawiamy Państwu zarys zagadnień dotyczących bezpieczeństwa żywności. Zamieszczone tu informacje nie wyczerpują tematu, lecz mogą być inspiracją do głębszych poszukiwań optymalnych rozwiązań, drążenia trudnych problemów. Z taką nadzieją oddajemy książkę w ręce czytelników, których żywo interesuje "gorący" i aktualny temat w naukach żywieniowych, jakim jest rozwój bezpieczeństwa żywności. Naszym celem było bezstronne przedstawienie faktów i zdarzeń. Dla niektórych kontrowersyjnych tematów, jak np. kwestia bezpieczeństwa żywności transgenicznej (GMO), uznaliśmy, że słuszne będzie przedstawienie własnych, subiektywnych poglądów. Staraliśmy się - tam, gdzie było to możliwe - aby sama wymowa liczb skłoniła Czytelnika do wyciągnięcia wniosków. Książka posłuży jako drogowskaz dla młodych Czytelników, studentów, osób specjalizujących się w naukach żywieniowych.
    EAN 9788389745699
    Dział KSIĄŻKA
    ISBN 978-83-89745-69-9
    Autor Krzysztof L.Krzystyniak, , Mieczysław W. Obiedziński
    Rok wydania 2012
    Wydawca Medyk
    Ilość stron 200
    Okładka miękka
    Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
    Wymiary 14,5 x 20,5
    Szerokość (razem z opakowaniem) 145
    Długość (razem z opakowaniem) 205
    Wysokość (razem z opakowaniem) 10
    Bezpieczeństwo produktów
    Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024
    Producent MEDYK SP. Z O.O. ul. Człuchowska 66, 01-360 Warszawa, Polska [email protected]