KSIĄŻKA
Przewodnik po bezpiecznej żywności - [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Dietetyka |
Autor | Krzysztof L.Krzystyniak, , Mieczysław W. Obiedziński |
Ilość stron | 200 |
Okładka | miękka |
Opis | Przedstawiamy Państwu zarys zagadnień dotyczących bezpieczeństwa żywności. Zamieszczone tu informacje nie wyczerpują tematu, lecz mogą być inspiracją do głębszych poszukiwań optymalnych rozwiązań, drążenia trudnych problemów. Z taką nadzieją oddajemy książkę w ręce czytelników, których żywo interesuje "gorący" i aktualny temat w naukach żywieniowych, jakim jest rozwój bezpieczeństwa żywności. Naszym celem było bezstronne przedstawienie faktów i zdarzeń. Dla niektórych kontrowersyjnych tematów, jak np. kwestia bezpieczeństwa żywności transgenicznej (GMO), uznaliśmy, że słuszne będzie przedstawienie własnych, subiektywnych poglądów. Staraliśmy się - tam, gdzie było to możliwe - aby sama wymowa liczb skłoniła Czytelnika do wyciągnięcia wniosków. Książka posłuży jako drogowskaz dla młodych Czytelników, studentów, osób specjalizujących się w naukach żywieniowych. |
EAN | 9788389745699 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-89745-69-9 |
Autor | Krzysztof L.Krzystyniak, , Mieczysław W. Obiedziński |
Rok wydania | 2012 |
Wydawca | Medyk |
Ilość stron | 200 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 14,5 x 20,5 |
Długość (razem z opakowaniem) | 205 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 145 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 10 |
Dietetyka
Książki