KSIĄŻKA
Przysmaki kuchni myśliwskiej - Henryk Dębski [KSIĄŻKA]
8799
Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki |
Autor | Henryk Dębski |
Ilość stron | 288 |
Okładka | twarda |
Opis | Nowa edycja książki Henryka Dębskiego, której pierwsze wydanie ukazało się w 1989 roku. Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika dań z dziczyzny a także wszystkich tych, którzy chcą odkryć jej wyjątkowy smak. W książce znajdziesz przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia a także dzikiego ptactwa. Zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw, które docenią miłośnicy myśliwskiej sztuki kulinarnej. Spróbuj jak smakuje pieczeń z dzika z migdałami, królik z wiśniami, ragout z jelenia czy bigos z zająca. Dowiedz się jak przyrządzić wyjątkowe dania z dziczyzny we własnym domu. |
EAN | 9788381726948 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2021-01-13 |
ISBN | 978-83-8172-694-8 |
Autor | Henryk Dębski |
Rok wydania | 2021 |
Ilość stron | 288 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 210 x 285 x |
Przekąski, sałatki i surówki
Książki