KSIĄŻKA
Ryby i bezkręgowce morskie. Pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie - Zdzisław E. Sikorski [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Zdzisław E. Sikorski
Ilość stron 391
Okładka broszurowa
Opis Podręcznik o zwierzęcych zasobach morza wykorzystywanych do produkcji żywności, przeznaczony dla studentów, doktorantów, towaroznawców, producentów żywności oraz dla wszystkich czytelników pragnących pogłębić swoją wiedzę z tego zakresu.
EAN 9788320428674
Dział KSIĄŻKA
ISBN 83-204-2867-X
Autor Zdzisław E. Sikorski
Rok wydania 2004
Ilość stron 391
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17x4.5 cm
Długość (razem z opakowaniem) 238
Szerokość (razem z opakowaniem) 165
Wysokość (razem z opakowaniem) 20