KSIĄŻKA
Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywienia - Ewa Sikorska [KSIĄŻKA]

2699

Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria Chemia ogólna
Autor Ewa Sikorska
Ilość stron 333
Okładka miękka
Opis Koncepcja zastosowania spektroskopii optycznej do oceny jakości żywności Techniki spektroskopii optycznej stosowane w badaniach żywności Pomiar widm żywności Metody chemometryczne stosowane do analizy widm Modele kalibracyjne Zastosowania spektroskopii optycznej w ocenie jakości żywności
EAN 9788366199026
Dział KSIĄŻKA
ISBN 9788366199026
Autor Ewa Sikorska
Rok wydania 2019
Język polski
Ilość stron 333
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17.0x24.2cm