Darmowa wysyłka!

    Od 99.99 zł (Poczta Polska)

    Od 150 zł (Paczkomat®)

    KSIĄŻKA
    Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywienia - Ewa Sikorska [KSIĄŻKA]

    Artykuł niedostępny

    Powiadom gdy będzie dostępny

    Kategoria Chemia ogólna
    Autor Ewa Sikorska
    Ilość stron 333
    Okładka miękka
    Opis Koncepcja zastosowania spektroskopii optycznej do oceny jakości żywności Techniki spektroskopii optycznej stosowane w badaniach żywności Pomiar widm żywności Metody chemometryczne stosowane do analizy widm Modele kalibracyjne Zastosowania spektroskopii optycznej w ocenie jakości żywności
    EAN 9788366199026
    Dział KSIĄŻKA
    ISBN 9788366199026
    Autor Ewa Sikorska
    Rok wydania 2019
    Język polski
    Ilość stron 333
    Okładka miękka
    Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
    Wymiary 17.0x24.2cm
    Wysokość (razem z opakowaniem) 17
    Długość (razem z opakowaniem) 240
    Szerokość (razem z opakowaniem) 170
    Bezpieczeństwo produktów
    Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024
    Producent OSDW AZYMUT Sp. z o.o. ul Gottlieba Daimlera 2, 02-460 Warszawa, Polska [email protected]