KSIĄŻKA
Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywienia - Ewa Sikorska [KSIĄŻKA]
2699
Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Chemia ogólna |
Autor | Ewa Sikorska |
Ilość stron | 333 |
Okładka | miękka |
Opis | Koncepcja zastosowania spektroskopii optycznej do oceny jakości żywności Techniki spektroskopii optycznej stosowane w badaniach żywności Pomiar widm żywności Metody chemometryczne stosowane do analizy widm Modele kalibracyjne Zastosowania spektroskopii optycznej w ocenie jakości żywności |
EAN | 9788366199026 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 9788366199026 |
Autor | Ewa Sikorska |
Rok wydania | 2019 |
Język | polski |
Ilość stron | 333 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17.0x24.2cm |
Chemia ogólna
Książki