KSIĄŻKA
Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywienia - Ewa Sikorska [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
| Kategoria | Chemia ogólna |
| Autor | Ewa Sikorska |
| Ilość stron | 333 |
| Okładka | miękka |
| Opis | Koncepcja zastosowania spektroskopii optycznej do oceny jakości żywności Techniki spektroskopii optycznej stosowane w badaniach żywności Pomiar widm żywności Metody chemometryczne stosowane do analizy widm Modele kalibracyjne Zastosowania spektroskopii optycznej w ocenie jakości żywności |
| EAN | 9788366199026 |
| Dział | KSIĄŻKA |
| ISBN | 9788366199026 |
| Autor | Ewa Sikorska |
| Rok wydania | 2019 |
| Język | polski |
| Ilość stron | 333 |
| Okładka | miękka |
| Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
| Wymiary | 17.0x24.2cm |
| Wysokość (razem z opakowaniem) | 17 |
| Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
| Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Bezpieczeństwo produktów
| Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024 | |
| Producent | OSDW AZYMUT Sp. z o.o. ul Gottlieba Daimlera 2, 02-460 Warszawa, Polska [email protected] |