KSIĄŻKA
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1 [KSIĄŻKA]
9199
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Biotechnologia, technologia żywności |
Autor | ANNA KMIOŁEK |
Ilość stron | 344 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania. |
EAN | 9788302135880 |
Dział | KSIĄŻKA |
Nr dopuszczenia | Reforma 2012 |
Autor | ANNA KMIOŁEK |
Rok wydania | 2013 |
Wydawca | WSIP |
Ilość stron | 344 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17x24 cm |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 180 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 18 |
ANNA KMIOŁEK
Biotechnologia, technologia żywności
Książki