KSIĄŻKA
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 [KSIĄŻKA]

8099

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria Biotechnologia, technologia żywności
Autor ANNA KMIOŁEK
Ilość stron 183
Okładka broszurowa
Opis Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
EAN 9788302135897
Dział KSIĄŻKA
Nr dopuszczenia Reforma 2012
Autor ANNA KMIOŁEK
Rok wydania 2013
Wydawca WSIP
Ilość stron 183
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17x24 cm
Wysokość (razem z opakowaniem) 10
Szerokość (razem z opakowaniem) 170
Długość (razem z opakowaniem) 240