KSIĄŻKA
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 [KSIĄŻKA]
8099
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Biotechnologia, technologia żywności |
Autor | ANNA KMIOŁEK |
Ilość stron | 183 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania. |
EAN | 9788302135897 |
Dział | KSIĄŻKA |
Nr dopuszczenia | Reforma 2012 |
Autor | ANNA KMIOŁEK |
Rok wydania | 2013 |
Wydawca | WSIP |
Ilość stron | 183 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17x24 cm |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 10 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
ANNA KMIOŁEK
Biotechnologia, technologia żywności
Książki