KSIĄŻKA
Szkoła piekarnictwa. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze [KSIĄŻKA]
7699
Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 320 |
Okładka | twarda |
Opis | W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka. Odbiorcy: - osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo - wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych - a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: - zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu - wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami - dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami - zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa |
EAN | 9788381447928 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2024-03-04 |
ISBN | 978-83-8144-792-8 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Rok wydania | 2024 |
Ilość stron | 320 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 230 x 280 x |
Długość (razem z opakowaniem) | 290 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 235 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 30 |
Opracowanie zbiorowe
Przekąski, sałatki i surówki
Książki