KSIĄŻKA
Szkoła piekarnictwa. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze [KSIĄŻKA]

7699

Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria Przekąski, sałatki i surówki
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 320
Okładka twarda
Opis W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka. Odbiorcy: - osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo - wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych - a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: - zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu - wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami - dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami - zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa
EAN 9788381447928
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2024-03-04
ISBN 978-83-8144-792-8
Autor Opracowanie zbiorowe
Rok wydania 2024
Ilość stron 320
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 230 x 280 x
Długość (razem z opakowaniem) 290
Szerokość (razem z opakowaniem) 235
Wysokość (razem z opakowaniem) 30