KSIĄŻKA
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2 [KSIĄŻKA]
6599
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny |
Ilość stron | 300 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku. |
EAN | 9788389184375 |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny |
Rok wydania | 2012 |
Klasa | wieloletnie |
Wydawca | Format-AB |
Ilość stron | 300 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17x24 cm |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 18 |
Przedmioty zawodowe
Książki