KSIĄŻKA
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2 [KSIĄŻKA]

6599

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Ilość stron 300
Okładka broszurowa
Opis Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
EAN 9788389184375
Dział KSIĄŻKA
Autor pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Rok wydania 2012
Klasa wieloletnie
Wydawca Format-AB
Ilość stron 300
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17x24 cm
Długość (razem z opakowaniem) 240
Szerokość (razem z opakowaniem) 170
Wysokość (razem z opakowaniem) 18