KSIĄŻKA
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Szkoły ponadpodstawowe - Małgorzata Konarzewska [KSIĄŻKA]

7899

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor Małgorzata Konarzewska
Okładka miękka
Opis Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. Starannie omawia surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i główne techniki stosowane w trakcie przygotowywania potraw oraz podkreśla znaczenie bezpieczeństwa żywności. Podręcznik zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne tabele i wykresy ułatwiające zrozumienie wiadomości i ich zapamiętanie.
EAN 9788302183119
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2019-09-30
ISBN 9788302183119
Autor Małgorzata Konarzewska
Rok wydania 2019
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Szerokość (razem z opakowaniem) 170
Wysokość (razem z opakowaniem) 20
Długość (razem z opakowaniem) 240