KSIĄŻKA
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Szkoły ponadpodstawowe - Małgorzata Konarzewska [KSIĄŻKA]
7899
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Paczkomaty 24/7 1599
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | Małgorzata Konarzewska |
Okładka | miękka |
Opis | Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. Starannie omawia surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i główne techniki stosowane w trakcie przygotowywania potraw oraz podkreśla znaczenie bezpieczeństwa żywności. Podręcznik zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne tabele i wykresy ułatwiające zrozumienie wiadomości i ich zapamiętanie. |
EAN | 9788302183119 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2019-09-30 |
ISBN | 9788302183119 |
Autor | Małgorzata Konarzewska |
Rok wydania | 2019 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 20 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Małgorzata Konarzewska
Przedmioty zawodowe
Książki