KSIĄŻKA
Testy i zad. prakt. Tech. żywienia... kwal. T.6 [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Biotechnologia, technologia żywności |
Autor | Piotr Dominik |
Ilość stron | 80 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne liczba ocen: 1 zaloguj się, aby móc oceniać Książka Ilość cena: 29,90 zł Do koszyka Opis Publikacja pomaga w przygotowaniach do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Zawiera zestaw 5 testów do pisemnej części egzaminu, klucz odpowiedzi do testów oraz zadania praktyczne z przykładowymi rozwiązaniami do części praktycznej. Wszystkie zadania przygotowano zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych oraz obecną strukturą egzaminu z kwalifikacji. |
EAN | 9788302146695 |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | Piotr Dominik |
Rok wydania | 2014 |
Wydawca | WSIP |
Ilość stron | 80 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17x24,2 cm |
Piotr Dominik
Biotechnologia, technologia żywności
Książki