KSIĄŻKA
Toksykologia żywności - Stefan Ball [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Stefan Ball |
Opis | Toksykologia żywności. Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing. |
EAN | 9788387340553 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2021-09-30 |
ISBN | 9788387340553 |
Autor | Stefan Ball |
Rok wydania | 2021 |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Stefan Ball
Pozostałe
Książki